در اینجا 10 واقعیت مهم را درباره عشق و ازدواج برای شما می گوییم که هر فرد بالغی در آستانه ازدواج باید از آنها مطلع باشد.
1-روابط موفق با یافتن یک فرد مناسب و شایسته آغاز نمی شوند، بلکه با مناسب و شایسته بودن خود فرد آغاز می شوند. اطرافیان شما آینه ای از خود شما هستند. اگر اطرافیان تان را نمی پسندید، بدانید که خود واقعی تان مطلوبتان نیست. اگر به دنبال همسری قدرتمند و بالغ هستید، باید خودتان فرد بالغ و مستقل و توانمندی باشید. اگر به دنبال فردی صاف و پاک می گردید، باید ابتدا صافی و پاکی را در خودتان ایجاد کنید.
2-گاهی، فردی که مجذوب او می شویم، کسی است که ما همیشه آرزو داشته ایم شبیهش باشیم یا در رابطه گذشته خود قادر به حل، کنار آمدن و یا دستیابی به آن نبوده ایم. ازدواج با چنین فردی، سرنوشت خوبی ندارد. چرا که جذب شدن افراد متفاوت به هم بعد از مدتی کسالت بار می شود و از سوی دیگر، یک طرف رابطه از این که مدام به طرف دیگر سرویس دهد و کمبودهای او را برطرف کند خسته خواهد شد.
3-شاید برخی افراد به دلیل رفع نیازهای مادی یا جنسی کنار یکدیگر زندگی کنند اما واقعیت آن است که افراد بطور ناخودآگاه وابسته فردی می شوند که نیازهای احساسی آنان را ارضا می کند. بنابراین، در انتخاب همسر کسی را پیدا کنید که شما را به لحاظ فکری، حسی و عاطفی سیراب می کند. شیفتگی و عاشقی یک نوع وابستگی است. بنابراین برای اینکه فردی را شیفته خود کنید، بکوشید نیازهای احساسی و معنوی وی را برآورده سازید.
4-تنهایی و عزت نفس پایین دو عامل بسیار تاثیر گذار هستند که بسیاری را بر آن می دارد که در یک رابطه ناسالم وارد شوند یا بمانند. این افراد تصور می کنند یک رابطه ناسالم بهتر از فقدان رابطه و تنهایی است. اما واقعیت این است که آسیب های ماندن در یک رابطه سرد، کسالت بار، معیوب و یک طرفه بسیار بیشتر از تنهایی است.
5-زنان عمدتاً مجذوب مردانی می شوند که قدری تودار و خوددار باشند، خود را نیازمند و وابسته زن نشان ندهند و از نظر احساسی کمی دور از دسترس به نظر برسند. اما این فقط در ابتدای رابطه معنا دارد. در زندگی مشترک، نیاز به نزدیکی عاطفی و محبت دیدن و محبت کردن وجود دارد. با تمام این ها یک نکته همیشه ثابت است. هیچ زنی از مرد ضعیف، وابسته، ناتوان، بی تکلیف و التماس کننده خوشش نمی آید. در واقع آنها از مردهای فاقد اعتماد بنفس، وابسته، مردد، بدون برنامه، غیر ماجراجو و ترسو گریزانند.
تنهایی و عزت نفس پایین دو عامل بسیار تاثیر گذار هستند که بسیاری را بر آن می دارد که در یک رابطه ناسالم وارد شوند یا بمانند. این افراد تصور می کنند یک رابطه ناسالم بهتر از فقدان رابطه و تنهایی است
6-به همان نسبت، مردان هم جذب زنانی می شوند که درجاتی از استقلال احساسی و فکری را از خود بروز می دهند. اما زن زیادی مستقل، زنی که لجباز و یک دنده باشد و حرف حرف خودش باشد یا خود را از مرد جماعت بی نیاز نشان دهد، به هیچ عنوان مطلوب مردها نیست. زنانی که در عین زنانگی، تعقل و استقلال، به مردشان تکیه می کنند و به او فرصت می دهند هدایت قایق زندگی را به دست بگیرد، همان زنانی هستند که مردها دوست دارند برای همه عمر در کنارشان باشند.
7-افراد خواهان چیزی هستند که نمی توانند داشته باشند. بنابراین خود را کاملاً در اختیار کسی قرار ندهید. در همان ابتدای آشنایی تمام اطلاعات شخصی، دانش، استعدادها و عشق خود را برای همسر آینده تان آشکار نسازید. اجازه دهید او ذره ذره شما را کشف کند. در دوران نامزدی یا آشنایی تمام وقت خود را به شریک زندگی تان اختصاص ندهید. بگذارید وقتی هم برای دلتنگ شدن بماند.
8-ازدواج به ما کمک می کند تا صفاتی نظیر صداقت، دلسوزی، بخشایش، خدمت کردن، از خود گذشتگی، فداکاری، مسئولیت پذیری، تعهد، همکاری، همدلی، اعتماد و عشق غیر مشروط را در خود پرورش دهیم. ازدواج به ما کمک می کند تا مهارت های رفع اختلاف، روابط اجتماعی و ارتباط موثر را بیاموزیم. ازدواج به ما کمک می کند تا به بلوغ هیجانی و اجتماعی برسیم. در واقع، ازدواج بیشتر از دستاوردهای مادی، دستاوردهای روحی دارد و کیفیت رفتارهای شما را بهبود می بخشد.
9-شما جزء اصلی هر رابطه ای هستید. بنابراین هرگاه می خواهید یک رابطه سالم و محبت آمیز با دیگران داشته باشید، اول باید با خودتان رابطه ای سالم و محبت آمیز برقرار کنید. و این امر میسر نمی شود مگر با کشف و شناخت “خود اصیل” و “خود حقیقی” تان. خودتان را دوست داشته باشید تا بتوانید دیگران را دوست داشته باشید. به خودتان احترام بگذارید تا بتوانید به دیگران احترام بگذارید. به خودتان مطمئن باشید تا بتوانید به دیگران اعتماد کنید.
10-در پایان بدانید که تعریف یک رابطه موفق فقدان تضادها، اختلاف سلیقه ها وعقاید متفاوت نیست، بلکه هنر تحمل پذیری، پذیرش، احترام گذاشتن و کنار آمدن با تفاوت ها و تضادها است.